Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Tungsten Ringe

Tungsten Ringe må siges at vinde popularitet i smykkeverdenen, der ellers er omgivet af svære vilkår for succes. Vi har set nærmere på Tungsten Ringe, for forhåbentligt at finde et svar på hvad der gør denne type ringe, så eftertragtede som de nu har formået at blive!

Det kan på dansk være lettere misvisende med navnet Tungsten Ringe, eftersom det også hedder Tungsten på Engelsk kan man hurtigt konkludere at der ikke er tale om sten af en vis tyngde – men derimod nærmere en betegnelse for det specielle materialle som skaber denne type af ringe.

Hvis man ser på grundstoffet der skaber Tungsten Ringe, så er der i virkeligheden tale om gråt pulver, som har den særlige egenskab at man kan skabe ringe af stoffet, samtidig med at det er så holdbart at man skal benytte diamanter for at forme ringe af stoffet.

Hvordan ser Tungsten Ringe egentlig ud?

Der findes mange forskellige afskygninger af Tungsten ringe, derfor kan man heller ikke sætte udseendet af disse ringe i “bås”, derimod kan man både få de velkendte robuste/maskuline ringe, samt man kan få mere trendy typer af ringe i Tungsten.

 

På nettet har vi set denne Tungsten Ring som på mange måder har et robust design, men samtidig ikke er en “ordinær” ring. Priserne for Tungsten Ringe kan variere som alle andre ring typer, men ovenstående eksempel på en Tungsten ring til mænd, kan man få for under 400,-.

Det er dog værd at huske på, at hvis man køber en Tungsten Ring, så er det en ring man ikke vil kunne slide op, denne type af ringe er som sagt fremstillet i materiale som gør dem nærmest umulige at slide op!

 

Et mere trendy eksempel på hvad man kan købe af Tungsten Ringe, har vi også fundet frem. Igen har vi været på besøg på nettet som har et spændende udvalg af Tungsten ringe;

Som man kan se, så er denne type Tungsten Ring, ikke hvad man umiddelbart ellers forbinder med ringe i genren. Ringen er 1 cm. bred, hvor de mange kanter gør at den får et specielt glimt, der på mange måder kan fungerer som et fremragende blikfang.

Valget af Tungsten Ringe?

Det kan være en besværlig sag at vælge hvor man skal købe Tungsten Ringe online, hvis du tager et besøg hos Marjoe så vil du dog med garanti have et bredt udvalg, samt gratis fragt med hurtig levering. Det bør bestemt overvejes i jagten på det helt rigtige Tungsten smykke.