Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Tænk ud af chokoladeboksen denne Valentinsdag

Den traditionelle Valentinsgave består altid af det sikre valg mellem chokolade eller blomster. Det er nu på tide at tænke i andre baner for at overraske din partner.

Med Valentinsdag lige rundt om hjørnet er forventningerne til denne højtidelighed altid i top hos de forelskede par, som glæder sig til en dag fyldt med forkælelser og kærlighed.choko-abelstedt

Den traditionelle og konventionelle Valentinsgave har, siden vi kan huske, altid været den yndige chokoladeæske og de friske blomstre. Men er dette nu blevet en forventning uden et overraskelsesmoment?

www.abelstedt.dk

Hvad er en bedre måde at vise sin evige kærlighed på, end ved at give en ring? Blomsterne visner, og chokoladeæsken bliver sandsynligvis spist på en dag, men en ring vil for evigt fungere som en sikkerhedsboks for minder og være et symbol på et ubrydeligt forhold.

Ringe er noget af de mest almindelige minityre kunstværker som er blevet designet og skabt af guldsmede, og alligevel er det det mest betydnings- og stemningsfulde smykke.

Igennem årtier er ringen blevet båret som et tegn på kærlighed. Ringen har et vælg af betydninger, som man selv skaber, idet man vælger at investere i den og overrække den til hende, man elsker.

Abelstedt har i denne anledning lanceret deres sidste nye kollektion, som udstråler tidsløs romantik og ikke mindst elegance. Hver ring er håndlavet i sterling sølv, og hver ring er blevet designet med nøje proportioner. En perfekt Valentinsgave fyldt med overraskelsesmoment!

 

Category: Smykker

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*