Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Smykker til mænd

Har du en sød kæreste der ikke har prøvet at gå med smykker, er det ikke for sent at få ham overbevist om dette. Det er et voksende marked, hvor der bare kommer flere og flere flotte herresmykker til.

Uanset hvilken type din mand er, vil i her kunne finde en verden af smykker til mænd, også til din mand. Er det et armbånd eller en halskæde du er på udkig efter, vil du løbet af ganske kort tid kunne finde lige præcis den du har brug for.

Er det en speciel fingerring, der meget kraftigt signalerer her kommer jeg, jeg er en mand, vil du også kunne finde den under smykker til mænd. Mulighederne er mange, det er næsten kun dig der sætter begrænsningerne.

Tøv derfor ikke med at kigge efter smykker til mænd. Det er en helt ny verden der venter på dig bag skærmen, hvor det er meget lettere at sidde i ro og mag, for derved at finde de helt rigtige smykker til din mand.

Er han en håndværker af den mere rå type, vil der også kunne findes smykker til ham. Er han businessman, med et ydre der signalerer stil og elegance, vil det også her være muligt at finde et smykke til ham.

Smykker til mænd findes i alle afskygninger og gør at du ikke går forgæves på denne side. Du vil jo gerne overraske din mand, med nogle smykker til mænd, der gør at hans stil bliver komplet. Det kommer jo dig selv til gode, når din mand finder ud af hvor meget det egentlig betyder med smykker til mænd.

Der kan være mange gode grunde til at købe smykker til mænd. Det kan være din mand slet ikke har styr på sådan noget og derfor bare har slået det hen og aldrig fået det købt. Det kan være han ikke tror der findes smykker til mænd, der passer til ham. Vær ikke bange, du ved i stort set alle tilfælde hvad der passer til ham, bedre end han selv gør.

Derfor handler det bare om at komme i gang med at købe de første smykker til mænd, til ham. Han vil garanteret blive positivt overrasket og hurtigt vænne sig til at gå med dem. Tro på det og kast dig ud i det. Du kommer ikke til at fortryde det.

 • yhejipwvbr says:

  Fed blog om smykker til mænd

  januar 17, 2012 at 11:49 pm
  • Remzi says:

   Hej alle. Hvor er det dejligt med en blog om forlovelsesringe.

   maj 12, 2012 at 5:40 pm
 • Olivia says:

  Super god blog.

  marts 6, 2012 at 4:54 am
 • Heidi says:

  Jeg synes nu det kræver en bestemt type, når mænd skal bære smykker. Det er ikke alle der ser godt ud med det.

  marts 24, 2012 at 4:02 pm
 • Kathryn says:

  Waou dette er en fed blog om smykker og forlovelsesringe. Den vil jeg helt klart følge.

  april 5, 2012 at 5:36 pm
 • Jens says:

  God og lærerig blog om herresmykker

  maj 9, 2012 at 6:05 pm
  • Jensen says:

   Det er ikke for at være morakker, men er herresmykker ikke lidt bøsset, eller er det bare mig som er gammeldags?

   august 22, 2012 at 6:25 pm
 • bente Petersen says:

  det er dog et dejligt sted at starte, hvis man vil finde nogle flotte smykker til mænd, moden er jo forunderlig, og det er rart at få lidt god info.

  juli 10, 2012 at 6:36 pm
 • Wikit says:

  Rigtig god artikel og ja mange flere mænd burde bruge smykker noget mere. Der findes i dag så stort et udvalg af smykker til mænd, at flere burde kigge efter dem og bruge dem :)

  december 24, 2012 at 12:45 pm

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*