Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Smykker til mænd ses!

Smykker til mænd er noget helt andet end bare skeletter, kranier og mørke kult symboler. Det er nok ikke gået din næse forbi, at smykker til mænd er mere accepteret end nogensinde, det er for vildt mange mænd en del af deres livsstil og udseende.

 

 

Lad os få et hurtigt overblik over hvad markedet for smykker til mænd i dagens Danmark egentlig har at byde på, hvad er moderne og hvilke typer af smykker benytter mænd nutildags.

Halskæder som ekstra pift’ til dit outfit

For ikke så lang tid siden, da var det mere reglen end undtagelsen at mænd som bar halskæder, udelukkende havde en sølvkæde – det var hvad der var acceptabelt. TIderne har dog skiftet betragteligt, derfor vil du nu også kunne købe flere forskellige former for halskæder end nogensinde, som er designet for og til mænd.

Som man kan se på billedet herover, så er halskæder til mænd ikke alene blevet et vigtigt accessorie, men samtidig så drager det opmærksomhed til sig. Hvis man vælger et halskæde som denne, så vil man ikke adskille sig, men samtidig så kan det give et helt nyt look til en ellers meget regulær påklædning.

I en anden boldgade end den fashion prægede halskæde type, der kan man blandt andet finde nogle maskuline kæder, der får ekstra spil’ via et vedhæng som kan udskiftes og derfor vælges til at passe til det outfit man allerede har valgt.

Med vedhæng,  har man mulighed for at give sin halskæde en mere moderne og trendy udstråling, noget mange yngre mænd søger at opnå når man skal i byen eller på anden måde ønsker øget opmærksomhed omkring sin person.

Armbånd i alle afskygninger

Et af de smykker som indenfor verdenen med smykker til mænd, har haft den største udvikling de seneste år er armbånd. Man har nu mulighed for både at købe rå metal armbånd, samtidig med man kan finde de mere bløde men stadig meget maskuline læderarmbånd.

Et af de brede læderarmbånd som det herover, er i særdeleshed blevet populære. Det giver på mange måder, både kant og ekstra spil i det look’ man opnår, når man benytter et armbånd af denne type som smykke til at komplimentere det resterende look man har.

Der findes dog også helt andre typer af armbånd, her kan det for eksempel som tidligere nævnt være armbånd af metal, disse er typisk mere spinkle, hvorfor de ikke er lige så iøjnefaldende – noget der også kan være ideelt hvis ens resterende look er meget opmærksomhedskrævende.

Et armbånd af tungsten sagtens være maskulint men samtidig have en mindre opmærksomhedssøgende art. Alt afhængig af hvad du som person er på jagt efter, da vil du med garanti kunne finde det hos Marjoe.dk som er blandt danmarks førende online shops med smykker til mænd.