Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Smykker er en gammel opfindelse

Smykker er en ældre opfindelse, som har gået i arv i genereationer  rigtig mange år. Det er endnu uvist hvor langtid tilbage man har fundet smykker, men man ved de har været brugt til at signalere forskellige ting som f.eks. kultur og religion.

Før i tiden gik mænd og kvinder med smykker på ligefod – Mændene gik tit med smykker som var lavet ud af deres bytte de havde nedlagt. Jo større smykker der kom ud af det, jo større havde byttet været og det har derfor været en form for ”medalje” også.

I dag er det en del anderledes – De fleste mænd har nedtonet deres forbrug af smykker en del i forhold til kvinderne. Kvinder går tit meget mere op i smykker, end hvad mændene gør.

Derfor ser man også et langt større udvalg af finere smykker til kvinder, end til mænd hvor det primært er lidt mere rå smykker, og smykker som man kan bruge i hverdagen.

Se mere her på http://www.louisekragh.dk/

Med kvinde smykker ser man også tit at det er sten og sådan finere ting, som det er lavet ud af, hvor det hos mænd tit er naturmaterialer, eller guld og sølv samt læder.

Så der er altså stor forskel på stilen når det kommer til mande og dame smykker.  Som f.eks. kan vi tage dette smykke fra Louisekragh.dk Det er noget finere end generelle mande smykker. Det er helt simpelt, med en sølvplade og 3 flotte sten.

Dette armbånd vil både gøre sig godt til et hverdagsarmbånd, men også være rigtig flot til en sort kjole til fest.

Category: Smykker

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*