Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Mænd med smykker som symbol på status

Salget af smykker til mænd ser ud til at fortsætte sin store stigning, på trods af valgkamp, dårlige økonomiske tider – samt meget andet. Det er status, sundhed og trenden som skaber trangen for mænd til at adskille sig fra mængden!
Lars Pedersen kan godt lide smykker – og ikke alene på hans kone Marie Louise. Faktisk er Lars så fascineret af smykker til mænd, at han vurderer hans forbrug på smykker ligger i omegnen af 15.000 danske kroner. De penge går ikke alene til halskæder, armbånd og ringe, men i lige så høj grad til øreringe som den 53-årige tv producer er begyndt at benytte. Det har gennem hele Lars liv, været en væsentlig del af ham som person, at benytte disse smykker til mænd, det adskiller ham og er med til at sikre en unik profil udadtil for hans person – noget han finder både attraktivt samt øger hans selvtilfredshed.

sh7001g-box

Idag adskiller Lars sig ikke længere i lige så høj grad ved at benytte disse smykker til mænd, derimod er det begyndt at være mere end almindeligt, at man ser danske mænd som bærer en eller anden form for smykke. Hvor det tidligere var “forbudt” for en mand at bære andet end de mest maskuline halskæder, så er verden gennem de seneste årtier gået i en anden retning. Faktisk så minder det på mange måder om Vikinge tiden, hvor mændene ofte blev set med diverse smykker som gjorde de trådte ud fra mængden.

Adskil dig, eller pas ind – find smykket som opfylder dit behov!

På mange måder kan smykker dog stadig være med til at skabe en særpræget stil for indehaveren. Hvis man går på udkig de rigtige steder, da vil man altid have mulighed for at finde anderledes og nytænkende smykker. Men det er ikke alle som nødvendigvis bliver draget af at fremstå anderledes, som det har været tilfældet med Lars. Derimod så anser’ mange danskere det som en nødvendighed at passe ind, hvis man adskiller sig opfattes det negativt, derfor vil man også gerne være forholdsvis neutral. Men hvis alle andre benytter smykker, så er man ganske enkelt ikke længere neutral når man ikke selv benytter smykker til mænd.

Halskæde2

Debatten vil fortsætte, men det samme vil behovet for smykker – som da man tilbage i tiden så de Franske og Engelske konger iført flere smykker end nutidens pop prinsesser. Hvad end du har behov for smykker til mænd af den ene eller anden art, da skal det klart anbefales at du benytter Marjoe.dk som din smykkebutik på nettet – her finder du vitterligt smykker til mænd i alle genre, afstøbninger og prislag.