Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Læderarmbånd som er Trendy

Læderarmbånd som smykke, accessorie samt blikfang i en og samme ombæring. Der findes mange fordele ved at have et læderarmbånd til samlingen af smykker, helt i top er dets evne til at skabe en rå kant i dit look.
Tidligere – Ja faktisk indtil starten på 50’erne, da har det været en fast, uskreven men velkendt regel, at mænd ikke bar andre smykker end deres bryllupsring samt et ur. Dette var hvad man havde tilladelse til, og læderarmbånd var på ingen måde et acceptabelt smykke accessorie.

Tilbage i 1950’erne skiftede udviklingen dog, baseret på Speidel Corp. som skabte en enorm trend med læderarmbånd til mænd. Denne trend varede ved i ca. 10 år, hvorefter armbånd samt læderarmbånd var en integreret del af mænds’ outfit – faktisk var det endda en accepteret del af mænds påklædning, noget der tidligere havde været komplet utopi at påstå.

Hvad er læderarmbånd egentlig?

Læderarmbånd har en særlig evne til at få mænd til at fremstå væsentligt mere maskuline. Dette er et særpræg som man ikke opnår på samme måde, hvad enten man vælger at benytte almindelige armbånd – eller ingen armbånd overhovedet.

Et læderarmbånd som ovenstående har måske ikke nogen fast funktion, men kan ved den rette sammensætning blandt andet tøj, være med til at skabe en helt unik fremtoning hos brugeren – dermed kan du pifte’ dit outfit op – alene ved at benytte et læderarmbånd til under 150,- dette er med til at gøre det til en af de billigste accessories sammenholdt holdbarheden af læderarmbånd.

Sort læderarmbånd til ethvert formål

Hvad end du skal bruge et læderarmbånd til en tur i byen med vennerne, eller du vælger at bruge det til en familiefest af den ene eller anden art. Da vil du opleve at man med ganske få midler, kan skabe et meget anderledes og ofte mere råt look end hvad man opnår hvis man ser bort fra denne type accessories.

Et læderarmbånd af den ovenstående type, det koster lige i overkanten af 150,-. Tilgengæld får man læder som kan holde til lidt af hvert, hvilket også er en af de helt klare fordele ved læderarmbånd sammenlignet med almindelige armbånd der ofte er mere modtagende overfor skidt og snavs – eller bare brug generelt.

Hvor kan du købe læderarmbånd online?

Hvis man vil have nye læderarmbånd til fair priser, da kan man med sikkerheden finde sit produkt hos Marjoe.dk som er en af de klart mest succesfulde online shops med smykker til mænd. Man finder ikke alene et generelt bredt udvalg af smykker, men kan også finde et bredt udvalg indenfor læderarmbånd – som kan gøre du med sikkerhed finder lige præcis det armbånd du har været på udkig efter.