Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Guldbelagte herreringe

Du kan på Marjoe.dk få de fedeste guldbelagte herreringe. Guld signalerer magt, status og rigdom og har gjort det siden civilisationens begyndelse.
Vil du gerne føle dig lidt mere ”dressed up” og lidt mere cool end normalt? Skal du til en speciel begivenhed eller vil du bare endnu engang bevise over for dine venner at du er lidt mere flashy og lidt mere street end dem – så skal du købe Marjoes guldbelagte herreringe. Vi har mange forskellige designs, typer, kvaliteter – og der er noget for enhver pengepung.

Guld er magt, guld er rigdom
Guld har altid signaleret magt og rigdom, i hvert fald lige siden moderne civilisations begyndelse.
Tidligere kunne du se hvilken status en given mand havde i samfundet, ved at kigge på antallet af hans guldsmykker. Så jo flere og større guldringe – jo mere magt og status har manden.
Mennesker har altid været tiltrukket og fascineret af de gyldne råstoffer og har derfor altid brugt guldet til at smykke sig selv med. Ja, inkaerne brugte endda det skinnende og gyldne materiale til at belægge deres vægge.

Guld og mode

Guld går aldrig af mode – men gulds popularitet er stærkt stigende, især i forhold til den almindelige tøj- og smykkemode. Og især i forhold til mænds brug af smykker.
Kendte, mandlige rappere laver tekster der kun omhandler guld og penge, de iklæder sig store guldkæder og pynter deres fingre og hænder med alverdens ringe.
Og der er ingen smykker, som mænd ikke kan gå med. Der findes et hav af forskellige former, designs og typer, som fx

•    Ringe i sort, belagt med guld
•    Herreringe med ternet guldmønster
•    Ringe i rustfrit stål, belagt med et tykt lag guld

… Og mange flere!
Se Marjoes store udvalg!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*