Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Forlovelses og herreringe

Fuldend din stil med maskuline og moderigtige ringe. Selvom ringe måske i manges ører lyder som en ganske simpel accessories, kan den have en enorm indflydelse på, hvordan folk opfatter dig. Med flotte og moderne ringe, kan du således fuldende din stil, og dermed fremstå både modebevidsthed og stilet, men også mere interessant. Selvom at accessories sender disse signaler, glemmer en overraskende stor del af befolkningen faktisk denne form for udsmykning. Der kan være flere grunde til denne glemsomhed, men vi mener her på siden at det er en simpel og nem måde, at blive langt mere moderne på.

Man skal selvfølgelig passe på enkelte faldgruber, men hvis man blot bærer sine ringe og smykker med stil, vil der udelukkende falde positiv respons af. En af faldgruberne er at benytte for mange forskellige accessories på én gang, eftersom det kan give et meget rodet billede af en.

Derfor skal du bærer moderigtige herreringe

Der er mange gode grunde til at bærer herreringe, og vi vil her kigge på de mest iøjnefaldende. Først og fremmest skal du bærer ringe fordi det signalerer utrolig meget, på trods af det er en meget enkel og simpel form for smykke. Modebevidsthed, god stil og maskulinitet er blot et lille udpluk af de signaler en, eller flere, flotte herreringe sender. Samtidig er det en meget simpel måde at gøre det på, eftersom at ringe ikke ødelægger det samlede billede, men derimod nærmere binder din stil sammen. Dette skal forstås på den måde at ringe ikke er så iøjnefaldende, men stadigvæk sender et meget kraftigt signal. Det er altså på mange måder et meget unikt smykke, som kan bruges uanset hvad du ønsker at signalerer.

Forskellige varianter af forlovelsesringe

Der findes mange forskellige varianter og designs af forlovelsesringe, hvilket jo naturligvis betyder at du har masser af muligheder, for at finde lige netop de ringe der passer til dig. Hvad enten du vil signalerer business class eller det mere klassiske udtryk, kan du helt sikkert finde forlovelsesringe som passer ind i din/jeres stil. Den store fokus på ringe, har samtidig medført at flere af de helt store producenter, har forsøgt sig med mere vovede designs, end vi har set før. Det er derfor muligt både at finde ganske normale og simple forlovelsesringe, lige så vel som du kan finde ringe i forskellige farver og designs. Det er naturligvis op til dig selv at vurdere, hvilken type ring der vil passe ind i din/jeres stil.

Category: Smykker
 • Petter H says:

  Sjkal forlovelsesringe være ens, eller kan det godt være 2 forskellige?

  august 10, 2012 at 12:07 am
 • Jesper says:

  Hej der, jeg elsker din blog forlovelsesringe – smykker.dk . Er der noget jeg kan gøre for at modtage opdateringer som et abonnement eller nogle ting ? Jeg er ked af jeg ikke bekendt med RSS? ønsker dig held og lykke

  november 2, 2012 at 7:02 am
 • Jens Petersen says:

  Vi elsker absolut din blog og finder mange af dine indlæg er at være præcis, hvad jeg leder efter . Har den gæst forfattere til at skrive indhold til dig selv? Jeg ville ikke have noget imod at producere et indlæg eller uddybe et par af de emner, du skriver relateret til her. Igen , awesome web log! hilsen!

  november 11, 2012 at 2:28 pm
 • Peter says:

  Tak for at dele fantastiske informationer. Din hjemmeside er så cool . Jeg er imponeret over de detaljer, som du har på dette website. Det afslører hvordan pænt du opfatter dette emne. Bookmarked denne webside , vil komme tilbage til flere artikler. Du, min ven , ROCK ! Jeg fandt lige den info jeg allerede søgt overalt og kunne bare ikke komme på tværs af . Hvad et ideelt sted . bedste ønsker !

  november 23, 2012 at 7:28 am

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*