Forlovelsesringe og vielsesringe

Historier med ringe i fokus.

Forlovelsesringe og vielsesringe - Historier med ringe i fokus.

Armbånd til 2 brødre

Hvor har du fået det armbånd fra, lød det fra min lillebror. Jeg måtte hurtigt fortælle ham at det var skaffet fra en fed internet side, der handlede med smykker til mænd. Smykker til mænd grinte han, men var nu stadig interesseret, så lidt senere blev der ringet og spurgt om jeg ikke kunne give ham navnet på hjemmesiden, med de her smykker til mænd.

Jeg fik hurtigt fundet den frem og kort efter ringede det igen. Kan du ikke lige gå ind og se på de her armbånd, er det okay smykker til mænd, spurgte han. Jeg gik ind og kiggede og sagde, du er en mand, der er ved at bestille fede smykker til mænd, så bare kom i gang brormand.

Rygtet om disse smykker til mænd, kom til at gå som en steppebrand ude på arbejdet – ja, min bror og jeg arbejder det samme sted – så hurtigt kom der flere og spurgte om smykker til mænd og navnet på hjemmesiden, vi delte facebook siden, så andre ad den vej også kunne finde frem til de fede smykker til mænd.

Pludselig vrimlede det med smykker til mænd, alle snakkede om det, det var nærmest blevet det største samtaleemne ude på arbejdet. Tænk at 2 brødre kunne starte dette og så får man senere hen også lov til at fortælle om det. Bare fordi man går lidt op i smykker til mænd.

Nu er det sådan at der altid bliver lavet status blandt min broder og jeg, om hvem der har købt flest smykker til mænd, 1 gang om året. Den der har købt mest, skal så give en middag til den anden. Den har der købt for det største beløb af smykker til mænd, skal så give resten af byturen. Det er meget sjovt og vi ender altid med at give for cirka lige meget, da vi ikke vil undvære nogle af vores fede smykker til mænd.

Hvem siger at smykker til mænd ikke kan gøre en forskel, vi siger det ikke mere, måske gjorde vi en gang, men vi er blevet omvendt, som vi også ved flere og flere af jer derude vil. Når i først kommer i gang med at bære nogle af de flotte smykker til mænd, overgiver i jer også til det.

Category: Smykker

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*